Home » Over ons

Over ons

We leven in een tijdperk waarin steeds meer mensen ondernemer worden. De reden hiervoor is dat het lastig is om vaste contracten te krijgen en dat je dan evengoed zelf bijvoorbeeld een bedrijf kunt starten. Het punt is ook dat de digitale revolutie ervoor heeft gezorgd dat er steeds meer mensen producten of diensten online afnemen. Daarom is het ook belangrijk voor een bedrijf om een website te hebben, met bijvoorbeeld een webwinkel als aanvullende toevoeging. Het probleem is echter dat heel veel mensen niet de capaciteiten hebben om zelf een goede website te bouwen. Zeker in dit tijdperk met zeer veel websites in de lucht, moet je bovendien origineel zijn als het gaat om je website. Gelukkig kunnen wij mensen daarbij helpen en dat is dan ook onze missie. Wij willen ervoor zorgen dat mensen een schitterende website kunnen krijgen tegen een scherpe prijs, zodat ze vervolgens zelf aan het werk kunnen.

Daarvoor is de communicatie natuurlijk ook belangrijk en dat speelt bij ons dan ook een belangrijke rol. Wij vinden het belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren, want op die manier wordt de kans vergroot dat er echt iets uitrolt waar de klant behoefte aan heeft. Daarom luisteren we goed naar de voorkeuren als het gaat om hoe de website en dergelijke eruit moet komen te zien. Want hoe beter de communicatie, hoe groter de kans dat de website volledig naar je smaak is. Ook als het gaat om de webwinkel of het maken van logo's of visitekaartjes voor je website.

Wij zijn er Voor de startende ondernemer, de ZZP'ER, verenigingen en zelfs particulier.

We zijn er vooral voor de kleine mensen die niet duizenden euro's willen investeren in een website, maar wel een website willen die er zeer goed uitziet Tegenwoordig is dat gelukkig helemaal niet meer moeilijk en kan een website tegen een scherp bedrag er al heel erg professioneel uitzien. Je kunt ons altijd om voorbeelden vragen, zodat je kunt zien dat wij de waarheid spreken. En we kunnen ook verschillende soorten klanten bedienen. De persoon die bijvoorbeeld net een webwinkel is begonnen en een geautomatiseerd systeem wil hebben. Maar ook voor de ZZP'er die bijvoorbeeld als schilder aan het werk wil en een beschrijving van de verschillende diensten die hij of zij aanbiedt. Maar ook voor stichtingen die een representatieve website willen hebben en zelfs voor particulieren die als hobby een website willen aanmaken. Wij staan al die groepen graag ter dienst en hebben ook veel ervaring met het maken van websites voor deze diverse groepen.

Wij werken veel met de systemen van Jouwweb ,CCVshop en ook Lightspeed.

We maken gebruik van verschillende systemen om de klant op een zo goed mogelijke manier te bedienen. Deze systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. Wij leggen het fundament en vervolgens kun je gewoon zelf aan de slag en dat is natuurlijk zeer handig.

Hartelijk groet, 
Jouwwebwinkelhulp.nl 

Ben jij klaar voor de volgende stap?